top of page

Úspěšná hybridní konference v enforu o novém stavebním zákonu

V našem konferenčním prostoru enforum event space se nedávno uskutečnila velká hybridní událost na téma „Nový stavební zákon: Hlavní změny a jak se na ně připravit“. Akce přitáhla řadu expertů a zájemců o toto téma, kteří společně prozkoumali klíčové aspekty nadcházející legislativy účinné od 1. července 2024. 



Odpolední konference byla zahájena tříhodinovou sérií prezentací od šesti významných řečníků, včetně zástupců z advokátní kanceláře Frank Bold, úřadů, developmentu a Ministerstva pro místní rozvoj. Každý z nich představil klíčové změny stavebního zákona z různých perspektiv. 


Po prezentacích následovala krátká pauza na změnu set-upu sálu pro nadcházející panelovou diskuzi. Dvě kamery zajistily pečlivé zachycení celého průběhu konference, což umožnilo online účastníkům sledovat debatu v reálném čase a posílat dotazy do chatu. 


Po příchodu čekal na hosty coffee break na přivítanou a občerstvení bylo následně doplňováno během celé akce. Panelová diskuze trvala zhruba hodinu a poskytla platformu pro otevřenou výměnu názorů. Po jejím konci měli účastníci čas na networking, který jim umožnil navázat nové kontakty a prohloubit diskuze z předchozích částí konference. 


Klientská hybridní konference nejen že poskytla cenné informace o klíčových změnách v novém stavebním zákonu, ale také demonstrovala efektivní využití našeho eventového prostoru pro kombinaci osobní i online účasti. V enforu se těšíme na další podobné akce, které podporují profesní rozvoj a posilují komunitní vazby. 

bottom of page