top of page

V enforu ožívá budoucnost s umělou inteligencí

V uplynulých týdnech jsme hostili v enforu hned dva eventy České asociace umělé inteligence. Tato nově navázaná spolupráce přinesla do našich prostor svěží vítr inovací s tématy zaměřenými na transformaci finančního sektoru a energetiky prostřednictvím umělé inteligence. 



AI v akci: Finanční a energetická revoluce 


První konference s názvem „AI transformace financí“ představila, jak umělá inteligence remodeluje finanční průmysl. Experti a vedoucí osobnosti v oboru sdíleli své know-how, analyzovali případové studie a demonstrovali nejnovější technologie, které mají potenciál změnit způsob, jakým interagujeme s penězi. 


Druhá konference –⁠⁠⁠⁠⁠⁠AI transformace energetiky“ –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ se zaměřila na využití AI ve světě energetiky. Přednášky odhalily, jak mohou moderní technologie AI pomoci v efektivnějším využívání zdrojů, optimalizaci distribuce a zlepšení udržitelnosti energetických systémů. 


Interaktivní program a networking 


Každá konference nabídla bohatý program přednášek a panelových diskuzí s předními osobnostmi z oblasti umělé inteligence, financí a energetiky. Diskuze umožnily účastníkům ponořit se do hloubky témat a poskytly prostor pro otázky a odpovědi, což přineslo hodnotné interakce mezi řečníky a publikem. Dny začínaly registrací a snídaní, po které následoval coffee break poskytující další příležitosti pro neformální diskuze mezi účastníky. Po skončení oficiální části programu konference pokračovaly networkingem, kde účastníci měli možnost navázat nové kontakty. 


Zajištěná dokumentace 


Obě akce byly profesionálně nahrávány a fotografovány, což umožňuje sdílet získané poznatky a inspiraci i mimo fyzické hranice proběhlých eventů. Tyto záznamy poslouží jako cenný materiál pro všechny, kteří se nemohli akcí zúčastnit osobně. 


 

V enforu jsme hrdí na to, že můžeme hostit události, které nejen představují špičkové technologické inovace, ale také poskytují prostor pro rozvoj a vzájemné obohacování profesionálů z různých oblastí. Těšíme se na další akce (nejen) s Českou asociací umělé inteligence. 


bottom of page