top of page

Přizpůsobení eventového prostoru klientské značce

Přizpůsobení prostoru vaší značce je klíčem k nezapomenutelným akcím. Tento proces umožňuje organizátorům proměnit jakýkoliv prostor v živou reprezentaci jejich firmy, což posiluje image a vztah se zákazníkem. Efektivní branding prostoru zvyšuje povědomí o značce a podporuje tak její hodnoty.

 


Digitální zobrazování

 

Zásadní roli v procesu klientského brandingu prostoru hraje digitální zobrazování, které je dynamickým a flexibilním nástrojem vizualizace značky. Skrze projekční plátno, digitální obrazovky nebo LED panely lze promítat prezentace, loga, grafiky či reklamní spoty. Tyto technologie podporují rychlou adaptaci obsahu, která je zásadní pro personalizované eventy.


Eventový prostor enforum disponuje hned několika digitálními panely a obrazovkami, které mohou posloužit i moderní a udržitelné navigaci oproti papírovým směrovkám.

 

Tematické osvětlení

 

Použití osvětlení ve firemních barvách zvýrazní značku v prostoru. V našem velkém sále Supernova máte možnost podsvítit strop po celé délce místnosti a vybrat si z mnoha odstínů barev.

 

Personalizované dekorace a reklamní předměty

 

Zajištění dekorací odráží identitu a hodnoty značky klienta. Použít lze např. bannery, stolní dekorace, květinová aranžmá nebo světelné nápisy.

 

Výroba a distribuce propagačních předmětů nebo suvenýrů, jako jsou propisky, bloky nebo tašky s logem a designem značky, hrají klíčovou roli v brandingu a marketingové strategii jakékoliv akce.

 

Customizované cateringové služby

 

Cateringová agentura dokáže vymyslet takovou nabídku občerstvení, která reflektuje klientskou značku nebo je přizpůsobená firemní kultuře. Vaše logo mohou nést nejen zákusky a dorty, ale také gastro obaly či ubrousky.

 

Fotokoutek

 

Fotokoutek přináší účastníkům zábavu a zároveň můžete skrz něj motivovat hosty ke sdílení svých zážitků a fotek na sociálních sítích, čímž rozšíří povědomí o značce.

 

 

Náš konferenční prostor má přezdívku „eventový chameleon" a přizpůsobí se jakémukoliv brandu.

 

bottom of page