top of page

Multifunkční využití malého eventového prostoru

V dnešní době, kdy každý centimetr místa má svou cenu, se menší eventové prostory stávají stále více populárními díky své schopnosti přizpůsobit se různým potřebám a událostem. Jedním takovým příkladem je náš konferenční sál Supernova, který se dokáže transformovat a hostit až 80 osob. 



Škola 


Pro školení, větší workshopy, nebo jakékoliv vzdělávací akce je rozestavění ve stylu školy s řadami stolů a židlí směrem k lektorovi ideální. Toto uspořádání umožňuje účastníkům pohodlně psát poznámky a zároveň udržovat interakci se školitelem. Toto sezení doporučujeme také při celodenních akcích, kdy lze využít stolek jako odkládací prostor pro hrnek s kávou nebo čajem. 


Kulaté stoly 


Pro interaktivní setkání, jako jsou networkingové akce, je uspořádání s kulatými stoly perfektní. Podporuje diskusi a spolupráci mezi účastníky, kteří sedí tváří v tvář a mohou se snadno zapojit do konverzace. 


Tvar písmene U 


Pro menší workshopy, interní porady nebo diskusní skupiny nabízí usazení do tvaru písmene U unikátní výhodu. Toto uspořádání umožňuje každému účastníkovi vidět na ostatní a zároveň se snadno zapojit do diskuse. Lektor nebo nadřízený může chodit středem a interagovat s účastníky přímo, což vytváří osobnější a interaktivnější atmosféru.  


Divadlo 


S rozestavěním konferenčních židlí ve stylu divadla můžete hostit přednášky nebo panelové diskuse. Toto uspořádání podporuje soustředění publika na mluvčího nebo předsednický stůl a je ideální pro události, kde je hlavním cílem sdílet informace.  


Volný prostor 


Při vystěhování všech stolů a židlí ze sálu se vám otevře volný prostor, který lze využít pro různé typy akcí, od lekce jógy po firemní večírky. Tento flexibilní formát umožňuje kreativní využití prostoru podle specifických požadavků vaší akce. 


 

Enforum event space nabízí všechna výše zmíněná uspořádání. S moderním vybavením, flexibilním nábytkem a podporou našeho týmu nabízíme variabilní kapacitu i formát akce. 

bottom of page