top of page

Letní škola v enforu: inspirativní prostředí pro vzdělávání

Letní období je ideální dobou pro rozšiřování obzorů a získávání nových dovedností. Náš eventový prostor enforum nabízí skvělou možnost pro pořádání letních škol různého zaměření – ať už jde o jazykové kurzy nebo specializované vzdělávací programy.



Flexibilní prostory k učení a diskuzi


Konferenční místnosti Supernova a SpaceX jsou vybaveny moderní audiovizuální technikou, což zajistí hladký průběh prezentace a ozvučení místnosti. Prostory lze snadno přizpůsobit velikosti skupiny a typu vzdělávací aktivity. To umožňuje organizátorům letních škol vytvořit optimální prostředí pro učení a interakci se svými účastníky.


Možnosti občerstvení


Vědomi si toho, že učení na prázdný žaludek není efektivní, nabízíme možnosti cateringu přímo v prostoru nebo organizaci obědů v blízkých restauracích. Naše cateringové služby jsou flexibilní a mohou se přizpůsobit různým dietním požadavkům a preferencím účastníků.


Unikátní prostředí střešní terasy


Pro ty, kteří by rádi využili krásného letního počasí, poskytuje naše střešní terasa Starlight úžasný venkovní prostor, kde se mohou konat jak lekce, tak vybrané skupinové aktivity. Terasa nabízí nejen příjemné prostředí s výhledem na okolí, ale je také ideálním místem pro odpočinkové pauzy mezi lekcemi.


 

Pořádání letní školy v našem konferenčním prostoru nabízí účastníkům nejen kvalitní vzdělávací zážitky, ale také komfort a pohodlí, které podporují učení a tvořivost. Ať už plánujete jazykový kurz nebo tematický vzdělávací program, enforum je připraveno vyhovět všem vašim potřebám.

bottom of page