top of page

Jaké služby očekávat při pronájmu konferenčního prostoru

Při pronájmu konferenčního prostoru můžete očekávat širokou škálu výhod a služeb, které vám pomohou uspořádat úspěšnou a příjemnou akci. Profesionální služby by měly zahrnovat kvalitní vybavení a technologie včetně technické podpory, flexibilní možnosti uspořádání sálu a cateringových služeb. Součástí nabídky by měla být také bezpečnost a soukromí v prostorách, stejně jako příjemná a profesionální atmosféra. Zároveň doporučujeme prohlídku prostor ještě před tím, než s protistranou podepíšete smlouvu či objednáte služby.



Jaké profesionální služby byste měli očekávat?


Kvalitní vybavení a technologie

Profesionální servis by měl poskytovat moderní technologie a vybavení pro audiovizuální prezentace včetně projektoru, plátna a náhledových obrazovek jak pro řečníky, tak účastníky, dále dobré ozvučení místnosti, videokonferenční zařízení a prezentér s laserovým ukazovátkem pro pohodlný přednes řečníka. K dispozici byste měli mít také flipchart nebo psací tabuli na zdi. Vybavení by mělo být ve výborném stavu a spolehlivě fungovat.


Technická podpora

Technik by měl být přítomen na místě a k dispozici pro jakékoliv potřeby nebo dotazy týkající se technického vybavení a infrastruktury konferenčního prostoru. Kromě toho by technický personál měl být připraven řešit potencionální technické problémy, které by mohly nastat během události.


Flexibilní možnosti uspořádání

Profesionální eventový prostor by měl nabízet různé možnosti uspořádání stolů a židlí pro různé typy akcí. Dále je důležité mít možnost regulovat osvětlení a zvukové nastavení prostoru, aby odpovídalo atmosféře a typu události.


Výborné cateringové služby

Možnost zajištění cateringových služeb by mělo být samozřejmostí. Cateringová agentura by měla být schopná splnit vaše požadavky na jídlo a pití během vašeho setkání. Mělo by být vyhověno specifickým požadavkům na menu jako je vegetariánské, veganské nebo bezlepkové a přihlédnout k alergiím a dietním omezením účastníků. Dále je důležité správné načasování a servírování jídel tak, aby bylo souladu s vaším harmonogramem události.


Příjemná a profesionální atmosféra

Příjemná a profesionální atmosféru podporuje produktivitu a efektivitu vašeho setkání. Konferenční prostory by měly být čisté, dobře osvětlené a komfortní pro účastníky i pro prezentující. Zároveň by měl zajišťovat bezpečnost a soukromí.


bottom of page