top of page

Inspirace: Jak enforum ožívá během eventů

Naše konferenční prostory enforum mohou pojmout až 90 účastníků a nabízejí ideální místo pro různorodé eventy – od konferencí, školení a online streamování – po kreativní workshopy nebo teambuildingy. Pojďme se podívat, jak enforum ožívá během různých akcí. 



1. Firemní setkání 


Naše prostory se snadno přizpůsobí vážnému tónu firemních setkání. Moderní technologické vybavení eventového prostoru Supernova umožňuje hladký průběh prezentace či videokonference. Flexibilní uspořádání místnosti podporuje jak tradiční přednášky, tak interaktivní workshopy. Přirozené denní světlo a možnost barevného podsvícení stropu společně vytvářejí prostředí vhodné pro diskusi ve dne a transformují prostor pro neformální networking ve večerních hodinách. 


2. Kreativní workshopy 


Kreativní workshopy nabízejí skvělou příležitost pro účastníky k rozvoji dovedností a sdílení nápadů. Tyto workshopy mohou zahrnovat široké spektrum aktivit – vzdělávací, fotografické, kosmetické nebo floristické kurzy. Eventový prostor Supernova a střešní terasa Starlight poskytují ideální místo pro tyto aktivity díky své variabilitě a flexibilitě. 


3. Neformální akce na terase 


Naše střešní terasa Starlight se při západu slunce proměňuje v působivé místo pro neformální večerní akce. Zútulnění terasy venkovním nábytkem a stylovými dekoracemi vytváří příjemnou atmosféru, která je ideální pro hostování firemních oslav nebo teambuildingů. Díky této flexibilitě dokážeme přizpůsobit terasu specifickým potřebám našich klientů. 


 

Naše eventové prostory nabízejí nejen funkčnost a komfort, ale také unikátní možnosti pro personalizaci každé akce. Ať už se jedná o formální setkání, nejrůznější kurzy nebo večerní akce, dokážeme vytvořit prostředí, které odráží přání a potřeby našich klientů. 

bottom of page