top of page

enforum hostilo důležitou diskuzi o budoucnosti energetiky

Minulý týden se v konferenčním prostoru enforum uskutečnila významná akce organizovaná Institutem pro veřejnou diskuzi, zaměřená na dopady evropských regulací a ESG na českou energetiku a průmysl. S akcí, která proběhla v hybridním formátu, se nám podařilo opět potvrdit, že eventový sál Supernova je ideální pro takovéto významné události. Účastníci se zapojili jak osobní, tak online účastí. 



Klíčové momenty a závěry z diskuze 


Diskuze otevřela důležitá témata jako dekarbonizace, ESG reporting a udržitelnost, které jsou stále více aktuální nejen v kontextu českého průmyslu. Vedoucí Katedry strategie Fakulty podnikohospodářské VŠE Ladislav Tyll zdůraznil, jak důležité je pro firmy přizpůsobit se měnícím se požadavkům na udržitelnost, aby si udržely konkurenceschopnost a přístup k financování. 


Michaela Chaloupková z ČEZ mluvila o tom, jak ESG požadavky formují strategie největších českých firem a jak se snaží reagovat na změny způsobené novými regulacemi, včetně přechodu od uhlí a adaptace na nové tržní podmínky. 


Moderace a panelová diskuze


Celou akcí provázel zkušený moderátor, který také zajišťoval hladký průběh panelové diskuze mezi expertními hosty. Tato interaktivní část programu poskytla účastníkům možnost položit otázky a přímo se zapojit do debaty o kritických aspektech energetické politiky a průmyslové strategie. 


Jak enforum přispělo k úspěchu akce 


Díky technickému zázemí a zkušenostem s pořádáním hybridních akcí jsme zajistili, že vše proběhlo hladce a bez technických obtíží. Externí technici připravili vše potřebné již den před akcí a zajišťovali plynulý průběh celého programu. 


Po skončení odborné části následoval ve vedlejší místnosti SpaceX výborný oběd, který poskytl další příležitost pro neformální rozhovory a networking mezi účastníky. 


 

Akce potvrdila schopnost enfora přizpůsobit se specifickým požadavkům klientů a ukázala, že prostory jsou vhodné i pro náročnější tematické události. Věříme, že karlínské enforum bude nadále poskytovat ideální prostředí pro různé akce zaměřené na profesní rozvoj. 

bottom of page