top of page

Dětský den v enforu: do vesmíru a ještě dál

Již tradičně v červnu se naše eventové prostory mění v tematická dobrodružství pro děti – od vesmírných cest, přes indiánská putování, až po pirátské výpravy.  



Prostor plný zábavy a vzdělávání  


Letos jsme společně se dvěma desítkami malých astronautů prozkoumávali vesmír. Aktivity byly plné zábavy a vzdělávání. Děti si vyzkoušely např. tvoření vesmírných graffiti, připravily si vlastní nápoj a edukační stanoviště jim přiblížilo tajemství sluneční soustavy.  


Gastronomický zážitek „pro mimozemšťany“ 


Naše dobrovolnická skupina kolegů, která každý rok s láskou připravuje tuto akci v enforu, se postarala také o vynikající občerstvení. Stanoviště s názvem „Občerstvení pro mimozemšťany“ bylo hlavním hitem dne. 


Perfektní místo pro vaši příští akci 


Pokud hledáte místo, kde by vaše děti mohly bezpečně prozkoumávat svět kolem sebe a užívat si kreativní hry, naše prostory enforum nabízejí ideální prostředí. Umožněte svým dětem, aby se staly součástí příštího tematického dobrodružství a zažily den plný radosti a nových poznatků. 


 

Chtěli bychom tímto poděkovat všem, kteří se podíleli na organizaci a průběhu minulých akcí pro děti, zejména našim nadšencům, kteří každý rok připravují nápaditá stanoviště a úchvatné kostýmy. Díky jejich nadšení a tvrdé práci jsou tyto akce pro naše nejmenší nezapomenutelné. 


Chcete také uspořádat nezapomenutelnou zábavu pro vaše nejmenší? Udělejte dětský den v našem eventovém prostoru enforum, kde máte k dispozici nejen komfortní interiéry, ale i příjemnou střešní terasu pro hry a aktivity za pěkného počasí. Neváhejte a zarezervujte si termín pro váš event.  

bottom of page